Mengeluarkan pelbagai kabel khusus dan sistem kabel untuk aplikasi dasar lauthydro group asia


Company website Links

 

Hydro Group plc

 

Hydro Bond Engineering

 

Hydro Cable Systems


Worldwide Offices


 


 • Hydro Group Asia Pte Ltd. (Singapura)

 • Menggunakan kemudahannya di Singapura, Hydro Group Asia mereka bentuk, mengeluarkan, membaiki, menguji dan mengesahkan pelbagai produk dasar laut khusus termasuk Kabel, Berkas Hos, Penyambung, Penembus, Sesendal, Himpunan, Penamat, Acuan dan Pendakap Kabel bagi Industri Minyak & Gas, Tenaga Boleh Diperbaharui dan Pertahanan dasar laut. Hydro Group Asia (Singapura) berupaya mereka bentuk, mengeluarkan dan membekalkan penyelesaian kabel-penyambung yang ditempah bagi sebarang aplikasi dasar laut atau bahagian atas pelantar.


  Hydro Group Asia (Singapura) dapat membantu memenuhi kebanyakan keperluan kabel/penyambung dasar laut. Kami mempunyai jurutera profesional, peralatan khusus dan kemudahan yang dibina khas untuk mereka bentuk, mengeluarkan, menguji serta mengesahkan pelbagai kabel dan penyambung kuasa yang digunakan untuk persekitaran yang mencabar. Hydro Group Asia (Singapura) mempunyai pengalaman yang luas dalam mereka bentuk dan mengeluarkan kabel dasar laut serta menawarkan pemeriksaan dan khidmat pembaikpulihan di lokasi.


  Hidro Group (UK) menyimpan stok konfigurasi kabel, penyambung dan penembus dasar laut yang lebih lazim digunakan untuk penghantaran ke mana-mana lokasi di serata dunia


  click here to visit QHSE

   

  Pensijilan: Hydro Group plc mempunyai kelulusan pensijilan ISO 9001:2008 untuk mereka bentuk dan mengeluarkan penyambung optik dan elektrik dasar laut, penembus badan kapal bertekanan elektrik, penamat kabel elektrik dasar laut yang berkaitan, pemasangan penyambung elektrik dan optik, kabel komposit optik dan elektrik yang khusus untuk kegunaan dalam air dan persekitaran mencabar, tali penambat dan tali khidmat.